φυτικά έλαια

Σημείωση: Oι συνταγές και τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του Bacchia – eco ethical store (www.bacchia.gr)  και κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης

1. Bio Έλαιο Αγριο Τριαντάφυλλο 50 ml

Φυσικό ελιξίριο νεότητας

το έλαιο από  άγριο τριαντάφυλλο αναγεννά, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

• Το λάδι από το άγριο τριαντάφυλλο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό έλαιο για την περιποίηση της επιδερμίδας λόγω της εξαιρετικά πλούσιας περιεκτικότητας του σε ωμέγα 3, 9 και 6, ρετινόλη (βιταμίνη A), βιταμίνη C και Ε, λυκοπένιο που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, και βήτα-καροτένιο πηγή προ-βιταμίνης Α.
• Με την εφαρμογή του σε καθημερινή χρήση θεραπεύει, αναγεννά τα κύτταρα και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό,  σβήνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει, και θρέφει το δέρμα.
• Πολύτιμο για τα ξηρό και ώριμο δέρμα, επαναφέρει το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα, χαρίζει στο δέρμα την χαμένη του λάμψη και βελτιώνει αισθητά σημάδια από ουλές.
• Αποροφάται πολύ εύκολα και αμέσως από το δέρμα.
• Είναι ιδανικό ως κρέμα νυκτός

άλλα προϊόντα με άγριο τριαντάφυλλο εδώ

Το βιολογικό έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο μπορείτε να βρείτε στο www.bacchia.gr

2.έλαιο Χρυσής Καμέλιας

 Golden Silk Oil 100% φυσικό έλαιο χρυσής καμέλιας – ένα αρχαίο μυστικό ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας   Ενυδατώνει προστατεύει και χαρίζει στο δέρμα σας άριστη εμφάνιση.

Έχει βραβευτεί από περιοδικά της Βρετανίας OK! Magazine (Δεκ 09), Sunday Mirror Magazine

(Φεβρ 2010) και Red Magazine (Αυγ 2010) ως Νο.1 Αντιγηραντικό προϊόν! Βραβευμένο με το

βραβείο Bronze Award στην κατηγορία Best New Skincare Launch 2010

στο the Pure Beauty Awards. Εγκεκριμένο από την Vegan Society.

ακόμη ένα εκπληκτικό προϊόν που προστέθηκε στην μοναδική συλλογή της Bacchia – eco ethnical store  

3.marula oil – το θαύμα της Φύσης

 Γνωρίστε  τις θαυματουργές ιδιότητες  του ελαίου περιποίησης προσώπου και σώματος που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο αγοραστικό κοινό φυσικών-ethical καλλυντικών σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία και ΗΠΑ. Το έλαιο που έχει 10 φορές μεγαλύτερη οξειδωτική σταθερότητα από το ελαιλόλαδο, 4 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι και πάνω από 75% ελαϊκό οξύ Απορρωφάται άμεσα από το δέρμα και του χαρίζει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα νεανική φρεσκάδα…θα το λατρέψετε!!!

Το έλαιο που έχει γίνει must στις ολιστικές – εναλλακτικές θεραπείες!

η συνέχεια εδώ

4. έλαιο αργκάν – argan oil

Το Argan Oil είναι πλέον ένα από τα πιο καυτά συστατικά στη βιομηχανία ομορφιάς. Αλλά ξέρατε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι  μόνον για την καταπολέμηση των ρυτίδων; Αυτό το θαύμα, ο χρυσός της ερήμου όπως συχνά αποκαλείται, περιέχει 80% των απαραίτητων λιπαρών οξέων (για να συμβάλει στη μείωση της φλεγμονής), καθώς και σκουαλένη (για να διατηρήσετε το δέρμα μας απαλό), φυτοστερόλες ( συμβάλει στην προστασία του κολλαγόνου) και φαινολικές ενώσεις ( κατά των ελευθέρων ριζών), καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς
Το έλαιο Αργκάν  είναι εξαιρετικά πλούσιο σε  βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και 9.

η συνέχεια εδώ

5. Το έλαιο tamanu και οι εκπληκτικές ιδιότητές του!

 Tο ιερό δέντρο της Φύσης που στα κλαδιά του κρύβονται οι θεοί – ένας ακόμη θησαυρός της φύσης με εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες

Tο δέντρο Tamanu (Calophyllum inophyllum ) είναι ένα τροπικό δέντρο που φύεται στην Ταϊτή αλλά και σε άλλα μέρη  με τροπικό κλίμα  όπως τη Νοτιοανατολική Ασία, Νότιο Ινδία, Πολυνησία και  τη Μαδαγασκάρη στην Νότιο Αφρική.  Ανθίζει μόνο μία φορά το χρόνο έτσι το έλαιο του  που εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου θεωρείται σπάνιο και τιμολογείται  ανάλογα.  Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες με πολλές εφαρμογές σε διάφορες θεραπείες  για το δέρμα και τα μαλλιά. Στις τροπικές χώρες που το χρησιμοποιούν παραδοσιακά σαν πανάκεια πιστεύουν πως το Tamanu είναι ένα ιερό δώρο της Φύσης που οι θεοί κρύβονται  στα κλαδιά του λόγω των θεραπευτικών του δυνάμεων.

η συνέχεια εδώ

6. Τα οφέλη του ελαίου αβοκάντο – avocado oil

Tο αβοκάντο χρησιμοποιείται  με διάφορους τρόπους εδώ και αιώνες από τους Αζτέκους και  τους  Ίνκας. Αποτελεί  πλέον παράδοση στις θεραπείες ομορφιάς των γυναικών στο Μεξικό, Κεντρική και  Νότια Αμερική. Το πολύτιμο έλαιο του  χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης για τις εκπληκτικά οφέλη του.

Ιδιότητες – οφέλη

  • πολύ πλούσιο σε βιταμίνες A, D, B1, B2 και E, λεκιθίνη, πρωτεΐνες, βήτα-καροτίνη, ποτάσσιο, μαγνήσιο, σίδηρο, αμινοξέα και φολικό οξύ παρέχει άμεση φροντίδα σε πολλές ανάγκες του δέρματος και των μαλλιών.

Για το πρόσωπο και το σώμα:

 

…η συνέχεια εδώ

Σημείωση: Oι συνταγές και τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του Bacchia – eco ethical store (www.bacchia.gr)  και κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης

 

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s